Alliance Business Centers
For quick assistance please call
800.869.9595
First Name
Last Name
Phone
E-mail
Interested in

Location of interest:
Asterweg 19 D12
Amsterdam, NL
LOCAL, INDEPENDENT OPERATORS
Behind every Alliance Center
is an independent entrepreneur
who is invested
in your business succes!
LEARN MORE...

Amsterdam OFFICE SPACE AND VIRTUAL OFFICES

Amsterdam

Serviced Office Space, Virual Office and Meeting Room in Amsterdam

Virtual Offices Start At:

CONTACT US

at Alliance Virtual Offices

Meeting Rooms
and Day Offices Start At:

CONTACT US

at Alliance Virtual Offices

Office Space
and Coworking Starts At:

CONTACT US

at Alliance Virtual Offices

ADDRESS

Asterweg 19 D12
unit 1
Amsterdam, 1031 HL
Netherlands

Furnished Offices Virtual Office Meeting Rooms Live Telephone Answering Mail Receipt Business Address Advanced Telecommunications

MORE DETAILS

Kaap Noord is located at the Asterweg 17-19 in Amsterdam near Shell’s HQ. The accessibility is excellent by car aswell as with public transportation. Within 5 minutes walking distance you will find ferry boats to Amsterdam Central Station and Amsterdam Westerpark. Various line busses also stop in the proximity of Kaap Noord. There is a direct connection with the ringway A10 and the IJ-tunnel and we have sufficient on-site free parking spaces. Opposite to Kaap Noord there is a restaurant and there are several supermarkets, shops and cafes nearby.Kaap Noord is gelegen aan de Asterweg 17-19 in Amsterdam Noord aan de vernieuwde Noordelijke IJ-oevers, direct achter de woonwijk Overhoeks en de Shell. Het complex is goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Op 5 minuten loopafstand bevinden zich twee pontverbindingen, een naar Amsterdam CS en een naar de Houthavens/Westerpark. Tevens rijden er diverse bussen door het gebied die ook op Amsterdam CS stoppen, een hiervan stopt recht voor de deur bij Kaap Noord. Daarnaast is er een directe verbindingsweg met de ring A10 en de IJ-tunnel en beschikken wij over voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Pal tegenover Kaap Noord bevind zich een restaurant dat ook voor de lunch is geopend. Verder zijn er in de directe omgeving twee supermarkten (waaronder een AH), een bakker, een slager en enkele cafés te vinden.

Amenities

Kaap Noord is especially suitable for new and small scale enterprises. We offer different kind of spaces and facilities in a dynamic environment. Our unique selling points are:
- Flexibility
- Personal contact
- Full service
- New, dynamic and innovative
- Easily accessible

We offer short term lease including free-parking and glassfiber internet. Full service lease includes furniture, IT (voice and data) services, airco and under-soil heating. Furthermore we have Virtual Offices and flexible workplaces.Kaap Noord is een business center gelegen aan de vernieuwde Noordelijke IJ-Oevers, bij het Shell Technology Center, Overhoeks en het Film Museum. Ons business center is uitermate geschikt voor jonge en dynamische ondernemingen. Wij bieden naast kleinschalige ruimten onder gunstige voorwaarden namelijk ook een breed scala aan diensten en faciliteiten die voor de moderne ondernemer onmisbaar zijn. Met onze persoonlijke aanpak, flexibele contractvormen en goede bereikbaarheid onderscheiden wij ons positief van de concurrentie.
Unique selling points Kaap Noord:
- Flexibel
- Persoonlijk contact
- Full service
- Jong, dynamisch en innovatief
- Bereikbaar

Het afsluiten van kortlopende huurcontracten is optioneel. Verhuur is o.a. incl. parkeergelegenheid en glasvezelinternet aansluiting. Verder is het mogelijk om full-serviced kantoorruimte te huren. Dit houdt o.a. in dat ruimten gemeubileerd/gestoffeerd zijn, voorzien zijn van airco en vloerverwarming en dat alle IT (voice en data) diensten geleverd worden. Wij bieden ook flexibele werkplekken en vergaderruimte per dagdeel aan, daarnaast kunnen ondernemers een Virtual Office abonnement af nemen. Op deze manier kan een post- en vestigingsadres in combinatie met onze telefoonservice de volledige service van een kantoorlocatie beiden zonder dat er daadwerkelijk een kantoorruimte gehuurd hoeft te worden.
 • 24 Hour Access
 • Access Control
 • Air Conditioning
 • Call Forwarding (Call Patching)
 • Car Parking
 • Conference Room
 • Day Desk
 • Day Office
 • High speed Internet Access
 • Internet in Conference Room
 • LCD Projector
 • Managed LAN/WAN infrastructure
 • Multilingual Staff
 • On Site Restaurant/Cafe
 • On Site Tech Support
 • Training/Seminar Rooms
 • Video Conferencing
 • Wireless Internet Access
CONTACT US NOW
FOR NORTH AMERICA
800.869.9595
FOR EUROPE
+31 85.888.2050
GLOBALLY
+1 714.437.5551

23 Corporate Plaza Dr #150, Newport Beach, CA, US
Copyright Alliance Business Centers Network All rights reserved.